Ortabahçe Ortaokulu

Vizyon: Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim sistemi.

Misyon: Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Başarılar: VATAN SEVGİSİNİ ÖĞRENMİŞ HER ÖĞRENCİ BİZİM İÇİN BAŞARIDIR.

Saatler: 8.30-15.10
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Erzurum Gez mahallesinden kalkan köy servisleriyle ulaşım sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ortabahceortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KANDİLLİ MAH. ORTABAHÇE KÜME EVLERİ ORTABAHÇE ILK. ORTAOKULU BLOK NO: 114 AŞKALE / ERZURUM

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Ortabahçe Mahallesinde kiralık konut sıkıntısı yoktur. 2004 depremi sonrası yaptırılan deprem konutları 2 katlı ve kullanışlıdır. İstenildiği zaman kiralık olarak tutalabilmektedir. Ortabahçe Mahallesinde kiralık konut sıkıntısı yoktur. 2004 depremi sonrası yaptırılan deprem konutları 2 katlı ve kullanışlıdır. İstenildiği zaman kiralık olarak tutalabilmektedir.

Ulaşım Köy servisleri ve özel araçlarla ulaşım sağlanabilmektedir. Yol süresi ortalama 40-45 dk sürmektedir. Yol asfalt olup konforlu ve rahat ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 41 KM,İLÇE MERKEZİNE 17 KM´DİR.